ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022!

Το 2022 είναι εδώ με νέες τάσεις στην διακόσμηση και στα χρώματα τοίχων. Οι χρωματικές τάσεις του 2022 δείχνουν ότι αφενός λαχταρούμε μια νέα αρχή με ζωντανά χρώματα, αλλά ταυτόχρονα αναζητούμε και χαλαρωτικές, γνώριμες αποχρώσεις για να κάνουμε το σπίτι μας ένα άνετο καταφύγιο. Πάμε να τις γνωρίσουμε!


Μία σαφής τάση που βλέπουμε σε όλες τις μεγάλες εταιρείες χρωμάτων είναι ότι το ''Χρώμα της Χρονιάς'' που προτείνουν για το 2022 είναι είτε μια πράσινη, είτε μια μπλε απόχρωση. Για παράδειγμα, η Pantone επέλεξε ένα ζωντανό μπλε/μωβ ως χρώμα του 2022, ενώ οι Benjamin Moore και Sherwin-Williams επέλεξαν το πράσινο.



Το χρώμα της χρονιάς από την εταιρεία Pantone, 'Very Peri'


Οι αποχρώσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως μια ουδέτερη βάση για την χρωματική παλέτα των τοίχων σας, είτε ως χρώματα για statement τοίχους σε ορισμένους χώρους του σπιτιού, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή η κουζίνα. Άλλωστε, το πράσινο και το μπλε είναι ουδέτερα και χαλαρωτικά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.


Οι τάσεις στα χρώματα τοίχων για το 2022 σύμφωνα με την εταιρία χρωμάτων Benjamin Moore στρέφονται κυρίως σε γήινες αποχρώσεις, με τους λαδί, μπεζ και γκρι τόνους να πρωταγωνιστούν. Η παλέτα περιέχει ταυτόχρονα και κάποια βασικά χρώματα, όπως το πλούσιο κόκκινο Wild Flower, και το μπλε του μελανιού, Mysterious, τα οποία δημιουργούν ένα bold statement στη διακόσμηση κάθε χώρου. 


                            



                 Η χρωματική παλέτα του 2022 από την Benjamin Moore   



Το χρώμα της χρονιάς για την Benjamin Moore είναι το October Mist, ένα απαλό λαδί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια ως βάση για πολυάριθμους χρωματικούς συνδυασμούς. 


Το χρώμα του 2022, October Mist







       


                 





 











Πέρα από τους φυσικούς και γήινους τόνους, τα statement χρώματα της παλέτας, Wild Flower και Mysterious έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά σε όποιον χώρο και αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε. 


       









              






Εσείς σκεφτήκατε ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα για την ανανέωση του σπιτιού σας;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ