ΤΟΡ 7 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!


Η κουζίνα είναι ίσως το μέρος εκείνο του σπιτιού όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες κατά την διάρκεια των γιορτών, είτε μαγειρεύοντας είτε τρώγοντας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το Decorate and Create συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις Top 7 ιδέες για να δώσετε Χριστουγεννιάτικο αέρα στην κουζίνα σας και να την μετατρέψετε στον αγαπημένο γιορτινό χώρο μικρών και μεγάλων! 



ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!


                                

Τα παράθυρα της κουζίνας αποτελούν το ιδανικό φόντο για τα γιορτινά σας στολίδια. Τοποθετήστε γιρλάντες, γιορτινά στεφάνια, μπάλες, λαμπιόνια και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, γύρω ή μπροστά από το παράθυρο. Το φυσικό φως του παραθύρου θα αναδείξει τα στολίδια σας και θα τραβήξει την προσοχή! 




                              













                              




                                       




                                   




ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!


Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κουζίνα; γιατί όχι;! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το σήμα κατατεθέν των γιορτών και ποιος καλύτερος τρόπος να βάλουμε την κουζίνα μας σε γιορτινό κλίμα από αυτον; Σε περίπτωση που διαθέτετε περιορισμένο χώρο ή επιθυμείτε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα μικρότερο δέντρο που θα τοποθετήσετε πάνω στον πάγκο της κουζίνας, σε ένα βοηθητικό τραπέζι ή σε ένα σκαμπό. 












                                                             




                              






ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ!




Ένα άλλο ιδανικό σημείο για να προσθέσετε στολίδια είναι τα ντουλάπια της κουζίνας. Επιλέξτε γιορτινά στεφάνια ή γκι και κρεμάστε τα με κομψές κορδέλες στο κέντρο κάθε ντουλαπιού για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

                                             

                    






                           




                     


                                                         


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ!



Μια πρωτότυπη ιδέα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι είνα να χρησιμοποιήσετε τα κλασικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα ως διακομητικά. Μπορείτε να τα αγοράσετε έτοιμα ή ακόμη καλύτερα, οργανώστε ένα απόγευμα ζαχαροπλαστικής, φτιάξτε τα δικά σας μπισκότα και έπειτα χρησιμοποιήστε τα ως στολίδια. Η πατροπαράδοτη βασιλόπιτα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σ ένα δίσκο και να χρησιμοποιηθεί ως στολισμός, μέχρι να την κόψουμε. 



                      








                           






                                                    



                                                             







               

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!



Ίσως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δώσετε γιορτινό αέρα στην κουζίνα σας είναι προσθέτοντας χριστουγεννιάτικες πινελιές με αξεσουάρ, όπως δίσκους, πετσέτες, κούπες και άλλα διακοσμητικά. Πλέον στο εμπόριο υπάρχουν αμέτρητα διακοσμητικά και αξεσουάρ για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει με το δικό σας στυλ διακόσμησης και να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση. 




                                   



 









                                                 


ΦΩΤΙΣΤΕ! 

        

Ο φωτισμός είναι απαραίτητο στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, μιας και προσθέτει την απαραίτητη ζεστασιά στο χώρο. Φωτίστε λοιπόν την κουζίνας σας με τα κλασικά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ή φτιάξτε τις δικές σας συνθέσεις με κεριά ή ρεσώ. 

 

                                         

  










ΠΑΡΑΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ!



Τα χριστούγεννα είναι η εποχή του μαξιμαλισμού, όπου όσα στολίδια και να βάλουμε, πάντα θα θέλουμε λίγα παραπάνω. Προσθέστε άφοβα όσα στολίδία θέλετε και χαρείτε την μαγεία των γιορτών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη κι αν το παρακάνετε λίγο, είναι οκ!


          


                                                  









                        



                             



Βρείτε ακόμη περισσότερες ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στη σελίδα μας στο Pinterest!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι Top 4 χρωματικοί συνδυασμοί για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι!


Καλές γιορτές!

5 σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ