ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ: ΡΟΖ!



   Το Inspire and Create επέστρεψε δυναμικά και ανανεωμένο με αφιέρωμα σε ένα από τα αγαπημένα σας θέματα: Χρώματα Τοίχων! Και ποιο χρώμα θα ήταν καλύτερο για να ανοίξει το αφιέρωμα από το γλυκό και ρομαντικό Ροζ!



  Είναι γεγονός ότι τα παστέλ χρώματα έχουν επιστρέψει δυναμικά στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν. Μαζί με αυτά δυναμικό comaback έχει κάνει και το ροζ, το οποίο σε αντίθεση με την γενικότερη αντίληψη που κυριαρχεί, δεν είναι μόνο για κοριτσίστικα δωμάτια. Αντίθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χρώμα τοίχου (και όχι μόνο) στο σαλόνι, το γραφείο, την κουζίνα, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα! Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνες, η έκθεση στο ροζ χρώμα λειτουργεί ηρεμιστικά για τον ανθρώπινο οργανισμό, μειώνοντας τα συναισθήματα θυμού και επιθετικότητας- ένας ακόμη λόγος να το επιλέξετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή στην επιλογή της σωστής απόχρωσης και των κατάλληλων χρωματικών συνδυασμών, για να έχετε έναν μοντέρνο και edgy χώρο που σίγουρα θα ξεχωρίζει. Το Inspire and Create είναι εδώ για να σας βοηθήσει με συμβουλές και tips! 

  



Tip n.1 : Οι αποχρώσεις:





 Σκονισμένο ροζ (dusty pink)


                                    


                                                                       


                              






 Ροζ της πούδρας (blush)


                         


                                             



               








Tip n.2:  Συνδυάστε το με:




 Άσπρο- Μαύρο

Όταν η αντίθεση του ασπρόμαυρου συναντά την ηρεμία του ροζ το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό. Μην φοβηθείτε το μαύρο, καθώς αποτελεί το χρώμα-κλειδί στον συνδυασμό, αποδυναμώνοντας το girly στοιχείο που αναπόφευκτα συνοδεύει το ροζ.  



                                                            


                      





Γκρι

Ο συνδυασμός του ροζ με το γκρι είναι ίσως από τους πιο αρμονικούς, αφού η γλυκύτητα του ενός εξισορροπεί την σοβαρότητα του άλλου. Για ένα μοντέρνο και φρέσκο αποτέλεσμα ολοκληρώστε την χρωματική σας σύνθεση με πινελιές σε λευκό και μαύρο . 


                

                                                                  

            





Χρυσό/ Μπρονζέ

Ως θερμό χρώμα, το ροζ ταιριάζει άριστα με χρυσές/ μπρονζέ αποχρώσεις, αναδεικνύοντας τη λάμψη τους με τον καλύτερο τρόπο.  Ενσωματώστε το στην διακόσμηση σας με τη μορφή αξεσουάρ.



                                                


                                



                                 





Πράσινο

Ένας ίσως αναπάντεχος, αλλά ενδιαφέρων χρωματικός συνδυασμός είναι αυτός του ροζ με το πράσινο, και ειδικά στην απόχρωση του σμαραγδιού. Αν τα πράσινα έπιπλα ή αξεσουάρ σας φαίνονται κάπως εξεζητημένα, ένας ακόμη τρόπος να το προσθέσετε στην διακόσμηση σας είναι με την μορφή ενός φυτού. 



                                       

             









ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ