3&1 ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!


     Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση χρωματικών συνδυασμών για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου και επιθυμείτε κάτι φρέσκο που θα κάνει τη διαφορά, τότε αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς! Χρωματικές παλέτες για βρεφικά και παιδικά δωμάτια με χρώματα που είτε δεν έχουμε συνηθίσει, όπως καφέ και γκρι, είτε κλασικές και αγαπημένες αποχρώσεις, σε νέους όμως συνδυασμούς που δημιουργούν ένα μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει το πιο όμορφο σκηνικό των πρώτων του χρόνων.




1. Φυσικές Αποχρώσεις

Οι φυσικές αποχρώσεις, όπως λευκό, ανοιχτό γκρι, καφέ και μπεζ, αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή για την διακόσμηση παιδικών δωματίων τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί ένα ήρεμο και καλαίσθητο αποτέλεσμα που φέρνει στο μυαλό κάτι από παλιότερες εποχές, παραμένοντας ταυτόχρονα ασύγκριτα διαχρονικό.  

                                       



           



                                                             



       


                                               



                   



                           






2. Γκρι- Μαύρο- Λευκό

Το νέο μεγάλο trend του γκρι- μαύρου δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την διακόσμηση παιδικών δωματίων. Αν αναζητάτε κάτι πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο, αυτή η παλέτα είναι για εσάς- τολμήστε το και κάντε τη διαφορά. Ιδανικός τρόπος για να εντάξετε το μαύρο χρώμα στο παιδικό δωμάτιο είναι με τη μορφή ενός μαυροπίνακα, ο οποίος μεταξύ άλλων θα φιλοξενεί και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του μικρού σας!  


             



                                                 










3. Μπλε- Γκρι

Το κλασικό και αγαπημένο μπλε που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στην διακόσμηση αγορίστικων δωματίων, στην μοντέρνα του εκδοχή αυτή τη φορά, συνδυασμένο με τόνους του γκρι και του λευκού.

                                   



              



                           



            








4. Μοβ- Λιλά

Αν επιθυμείτε να δώσετε μία γλυκιά νότα στο κοριτσίστικο δωμάτιο τότε αυτή η παλέτα δεν θα σας απογοητεύσει: αποχρώσεις του μοβ, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες, συνδυασμένες με πινελιές γκρι και λευκού, που προσδίδουν την απαραίτητη αντίθεση και φρεσκάδα στο χώρο, σε μονόχρωμα ή φλοράλ prints. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι πιο κομψό..? 

                             


                 



                                            


       


                         







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ