ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΜΕ STENCIL!

Αφού μάθαμε πώς να φτιάχνουμε τα δικά μας stencil, ήρθε η ώρα να σας δείξω με ποιόν τρόπο μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και να μεταμορφώσουμε παλιά αντικείμενα ή έπιπλα.



Ένα από τα πιο εντυπωσιακά project είναι να χρησιμοποιήσετε stencil για να δώσετε ενδιαφέρον στους τοίχους του σπιτιού σας, αντί για ταπετσαρία, αναβαθμίζοντας την αισθητική ενός δωματίου!







 Δείτε ακόμη, πώς η Sarah από το blog Sarah m. Dorsey designs μετέτρεψε με τον τρόπο αυτό ένα συνηθισμένο χαλί από το Ikea σε κάτι εντυπωσιακό




Αν το παραπάνω project σας φαίνεται απαιτητικό, δοκιμάστε να ξεκινήσετε με κάτι πιο απλό, όπως αυτά τα χαλάκια εισόδου






   Προσωπικά,  ένα από τα αγαπημένα μου project με stencil είναι τα transformation σε έπιπλα. Κι αυτό γιατί, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε παλιά ή φθαρμένα έπιπλα που όταν τα βλέπουμε, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι να τα αλλάξουμε και να πάρουμε κάτι καινούριο... Όμως, είναι κρίμα να τα πετάξουμε, τη στιγμή που μπορούμε μόνοι μας να τα κάνουμε να μοιάζουν καλύτερα και από καινούρια- και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά! Για να καταλάβετε τη διαφορά, δείτε το πριν και το μετά σε αυτές τις παλιές συρταριέρες...


    





Εντυπωσιακό?


Μπορείτε ακόμη να πειραματιστείτε  με stencil σε μαξιλάρια...





Κεφαλάρια κρεβατιού...



Φωτιστικά...

Και σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!



Αν σας άρεσαν τα παραπάνω project και θέλετε ακόμα περισσότερη έμπνευση και ιδέες, ρίξτε μια ματιά στο blog.cuttingedgestencils.com  και στο royaldesignstudio.com.


Προσωπικά, ανακάλυψα τα stencil για την διακόσμηση του σπιτιού όταν ήθελα να κάνω λίγο πιο ενδιαφέροντα έναν λευκό τοίχο στο σπίτι που έμενα ως φοιτήτρια. Η λύση της ταπετσαρίας ήταν ακριβή κ έτσι αποφάσισα φτιάξω stencil και να κάνω την αλλαγή μόνη μου. Το αποτέλεσμα σίγουρα άξιζε τον κόπο.
Δοκιμάστε τα κ εσείς! 



Να έχετε μία όμορφη μέρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ