ΜΠΟΡΝΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΙΧΟΥ: ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΞΩ;

Παρότι το μπορντό αποτελεί ένα από τα αγαπημένα χρώματα διακόσμησης, συχνά προκύπτει η απορία με τι χρώματα τοίχου ή επίπλων να το ταιριάξουμε. Πρόκειται για μία εύλογη απορία, καθώς είναι ένα έντονο χρώμα το οποίο, σε αντίθεση με τα ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν με όλα, έχει τα δικά του μυστικά και tips ώστε να αναδειχθεί σωστά. Στο σημερινό post λοιπόν θα ανακαλύψουμε τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς έτσι ώστε να αναδείξετε τους μπορντό τοίχους σας με τον καλύτερο τρόπο.    


1. ΜΠΟΡΝΤΩ & ΓΚΡΙ 


Ο συνδυασμός του μπορντό με το γκρι, είτε ως χρώμα τοίχου είτε ως χρώμα αξεσουάρ διακόσμησης, αποτελεί έναν ιδιαίτερα μοντέρνο, φρέσκο και bold συνδυασμό. Αναλόγως του γούστου σας, και του πόσο τολμηροί νιώθετε, μπορείτε να κυμανθείτε από light grey μέχρι ανθρακί και σκούρες γκρι αποχρώσεις που πλησιάζουν το μαύρο. Για πιο ισσορροπημένο αποτέλεσμα μην ξεχάσετε να προσθέσετε και πινελιές λευκού σε λεπτομέρειες ή αξεσουάρ.   













2. ΜΠΟΡΝΤΩ & ΦΥΣΙΚΟ 

Ένας πιο down to earth συνδυασμός, είναι αυτός του μπορντό με το φυσικό ξύλο, ο οποίος δημιουργεί μια πιο boho αισθητική και ένα εξίσου μοντέρνο και φρέσκο αποτέλεσμα. Το φυσικό ξύλο μπορεί να ενσωματωθεί με τη μορφή επίπλων, ραφιών ή και αξεσουάρ, όπως ένας καθρέφτης. Το σκούρο ξύλο ταιριάζει εξίσου όμορφα με το μπορντό, δημιουργώντας ωστόσο μία εντελώς διαφορετική αισθητική.















3. ΜΠΟΡΝΤΩ & ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 


Μην ξεχνάμε πως το μπορντό ανήκει στην χρωματική οικογένεια του κόκκινου, δηλαδή ενός βασικού χρώματος, επομένως θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά ο συνδυασμός του με τα άλλα δύο βασικά χρώματα, το κίτρινο και το μπλε και τις διάφορες αποχρώσεις αυτών. Πρόκειται για μια τολμηρή "statement" επιλογή, που κάνει σίγουρα τη διαφορά. Για τον ίδιο λόγο, το μπορντό ταιριάζει πολύ όμορφα και με το χρυσό, επομένως μην διστάσετε να προσθέστε χρυσές πινελιές για μια νότα λάμψης και πολυτέλειας. 



















4. ΜΠΟΡΝΤΩ & ΡΟΖ 

Ένας ίσως από τους πιο γλυκούς συνδυασμούς, αυτός του μπορντό με το ροζ. Πρόκειται στην ουσία για έναν μονοχρωματικό συνδυασμό (δηλαδή συνδυασμό διαφορετικών αποχρώσεων του ίδιου χρώματος), και για τον λόγο αυτό αποκλείεται να σας αφήσει περιθώριο λάθους! Παίξτε με dusty pink και powder pink για πιο δροσερό αποτέλεσμα και προσθέστε άφοβα λευκές, γκρι ή μεταλλικές νότες. 















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ