ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!


Το Decorate and Create προσφέρει υπηρεσίες διακόσμησης ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του χώρου σας εξ αρχής από την πρώτη μέχρι την τελευταία πινελιά, προσφέρουμε υπηρεσίες interior styling για αλλαγές μικρής κλίμακας με αντικείμενα που ήδη διαθέτετε, παρέχουμε συμβουλές και προτάσεις για την ανανέωση των παλιών σας επίπλων και όλα τα παραπάνω μπορούν να πραγματοποιηθούν και εξ αποστάσεως, μέσω της Διακόσμησης Online.1. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α ΜΕΧΡΙ ΤΟ Ω!

Το πλήρες πακέτο διακόσμησης απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν μία ολοκληρωμένη πρόταση για την διακόσμηση του χώρου τους. Μέσα από επίσκεψη στο χώρο και κατ ιδίαν συζήτηση για τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας δημιουργούμε και σας παρουσιάζουμε μία συνολική πρόταση διακόσμησης και εφαρμογή αυτής μέχρι και την τελευταία πινελιά.  
 


2. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ONLINE!


Η Διακόσμηση Online αποτελεί ένα πακέτο διακόσμησης που απευθύνεται σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για την σχεδίαση και διακόσμηση του χώρου σας εύκολα και οικονομικά. Τα κύρια πλεονεκτήματά αυτού του τρόπου διακόσμησης είναι ότι γίνεται εξ αποστάσεως, άρα χωρίς τοπικούς περιορισμούς καθώς και με προκαθορισμένο budget, πράγμα το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων το ακριβές ποσό του project σας!


                
  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διακόσμηση online κάντε κλικ εδώ!

3. STYLING ΧΩΡΟΥ-ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ!


Το Styling χώρου είναι η ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε να ανανεώσετε και να ομορφύνετε το χώρο σας, γρήγορα, οικονομικά και χωρίς δραματικές αλλαγές αλλά με μικρές διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Στο styling το παιχνίδι των αλλαγών επικεντρώνεται σε χρώματα, τόσο τοίχων όσο και επίπλων, pattern, διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ. 

                                     πριν                                                                           μετά
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο email katerina_psixogiou@hotmail.com ή στη σελίδα μας στο Facebook και κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά με την διακόσμηση του δικού σας χώρου!ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ