ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ONLINE!

   Η Διακόσμηση Online αποτελεί έναν νέο και πρωτοποριακό τρόπο διακόσμησης που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ανανεώσουν τον χώρο τους, εύκολα και οικονομικά, χωρίς τοπικούς περιορισμούς καθώς μπορεί να γίνει από οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός e-mail και ξεκινάμε. Τόσο απλά!


Πώς λειτουργεί:
Στη διακόσμηση Online, η επικοινωνία, η συζήτηση και η παρουσίαση της διακοσμητικής πρότασης γίνονται μέσω e-mail. Μέσα από φωτογραφίες και ερωτηματολόγια κατανοούμε το χώρο σας, τις ανάγκες και το στυλ διακόσμησης που θα θέλατε να έχει και στη συνέχεια, μέσα σε 15 ημέρες, σας στέλνουμε (με email ή ταχυδρομικά) μία ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση. Γιατί να επιλέξω Διακόσμηση Online;

Πρώτον, γιατί σας δίνει την δυνατότητα να έχετε τον προσωπικό σας διακοσμητή όπου κι αν βρίσκεστε από την άνεση του σπιτιού σας.

Δεύτερον, ακριβώς επειδή η διαδικασία πραγματοποιείται online το κόστος μειώνεται σημαντικά, το budget που θα χρειαστεί να διαθέσετε είναι συγκεκριμένο και το γνωρίζετε εκ των προτέρων. Άρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις σ αυτό το θέμα! Τι χρειάζεται να μας στείλετε:

1. Σκίτσο του δωματίου με τις διαστάσεις των τοίχων, των ανοιγμάτων (πόρτες- παράθυρα) και των επίπλων.

2. Φωτογραφίες του δωματίου και βίντεο (προαιρετικά).

3. Απαντημένο το ερωτηματολόγιο που θα σας στείλουμε.Τι θα πάρετε:

1. Κάτοψη του χώρου με τοποθετημένα και αριθμημένα τα έπιπλα για να εντοπίζονται εύκολα.2. Πίνακες διαθέσεων (moodboards) με τα προτεινόμενα έπιπλα, χρώματα, υφάσματα, αξεσουάρ, κλπ. όπου θα δείτε πώς θα φαίνεται ο χώρος στην πραγματικότητα.
               


                                  


3.  Πλήρη κατάλογο με τα προτεινόμενα έπιπλα, υφάσματα, χρώματα, αξεσουάρ κλπ., το κόστος τους (όπου είναι εφικτό) καθώς και τις διευθύνσεις των καταστημάτων απ' όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

4. Αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της πρότασης.


Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας στο katerina_psixogiou@hotmail.com για την δική σας διακοσμητική πρόταση!


ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ