ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ 2021 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PANTONE!
Φέτος, όλα έχουν ανατραπεί. Οι κουζίνες έγιναν γραφεία, τα σαλόνια έγιναν αίθουσες διδασκαλίας, τα υπνοδωμάτια… μετατράπηκαν σε όλα τα παραπάνω. Η παραμονή στο σπίτι, για όσους έχουν το προνόμιο να το κάνουν, σήμαινε προσαρμογή σε νέους συνεργάτες όλων των ηλικιών και τα ταξιδιωτικά σχέδια που κάποτε υπήρχαν μετατράπηκαν σε τηλεοπτικούς μαραθώνιους και βραδιές παιχνιδιών. Η ανακοίνωση για το Χρώμα της Χρονιάς από την εταιρεία Pantone έρχεται σε μια εποχή που πολλοί από εμάς θέλουν να ανανεώσουν τους χώρους τους - και πιστεύουμε ότι η φετινή επιλογή θα σας εκπλήξει.


Το Χρώμα της Χρονιάς 2021 από την Pantone δεν είναι ένα, αλλά δύο χρώματα: το PANTONE 17-5104 Ultimate Grey και το PANTONE 13-0647 Illuminating. Οι αποχρώσεις αυτές, που φαίνονται εντελώς αντίθετες, επιλέχθηκαν σκόπιμα για να δημιουργήσουν μια ισορροπία «δύναμης» και «αισιοδοξίας» - δύο χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά. 
«Η επιλογή δύο ανεξάρτητων χρωμάτων υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο συναντώνται διαφορετικά στοιχεία για να εκφράσουν ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας που είναι τόσο διαρκές όσο και αναζωογονητικό, μεταφέροντας την ιδέα ότι δεν αφορά ένα χρώμα ή ένα άτομο, αλλά περισσότερα από ένα», δήλωσε η Leatrice Eiseman, Διευθύντρια του Pantone Color Institute, σε δελτίο τύπου.


Πηγαίνοντας στη διαδικασία επιλογής, η ομάδα του Pantone Color Institute κατάλαβε ότι το γκρι ήταν ένα δημοφιλές ουδέτερο χρώμα που υπήρχε ήδη σε πολλά διαμερίσματα και σπίτια, το οποίο αναδείκνυε τις ανθεκτικές του ιδιότητες. «Το Ultimate Gray ήταν αυτό το αίσθημα δύναμης, κάτι που είναι ανθεκτικό, στερεό», δήλωσε η Eiseman. «Οι άνθρωποι θα συνδέουν πάντα αυτές τις λέξεις με το γκρι.»


Το Illuminating από την άλλη, ένα έντονο κίτρινο, ήταν η απροσδόκητη νότα χρώματος που έφερε ένα διαφορετικό στοιχείο: την αισιοδοξία. Η Eiseman περιέγραψε το χρώμα αυτό ως «ηλιοφάνεια» που φέρνει «χαρά», «θετικότητα», «ευγνωμοσύνη», σε μια περίοδο καινοτομίας - και είναι ένα καινοτόμο χρώμα από μόνο του. «Ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ζεστό και αισιόδοξο, αυτός είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που μας δίνει αντοχή και ελπίδα. Πρέπει να αισθανθούμε ενθαρρυνμένοι και ανυψωμένοι, είναι απαραίτητο για το ανθρώπινο πνεύμα», δήλωσε η Eiseman.


Συνδυαστικά, η επιλογή των χρωμάτων αυτών είναι μια ισορροπία σταθερότητας και ελπίδας που απαιτείται για να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή και αντικατοπτρίζει το πώς είμαστε πιο δυνατοί μαζί καθώς προχωρούμε σε ένα νέο έτος.

1 σχόλιο

  1. Microgaming — The UK playing agency that stands behind Immortal Romance and Mega Moolah. Microgaming offers on-line pokies for gamblers with approximately 95%-97% RTP, the chance to get free of charge spins each one hundred twenty spins with volatility approaching high. The algorithm in a slot machine is a Random Number Generator . An RNG randomly shows the values of the spin on a reel. I actually have} compiled some fast questions and solutions commonly requested by people thinking about 온라인카지노 slot game development. If you've have} any additional questions on slot development, please feel free to comment below.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ